Masi vārds zināms, pateicoties specializācijai sarkano vīnu ražošanā, izmantojot appassimento procesu (pusizžāvēts) un divkāršo fermentācijas procesu. Baltais sausais vīns Masianco tiek gatavots no Verduzzo vīnogu šķirnes, kuru pēc novākšanas atstāj nogatavoties. Šis neparastais process baltā vīna ražošanai rada noslēgtību, pilnību un garšas bagātību, tas papildināts ar Pinot Grigio maigo augļu salikumu un izcilo aromātu. Vīnam ir spilgta salmu krāsa zeltainos toņos. Neparastā un pievilcīgā buķete atšķiras ar svaigu balto augļu un citrusa, kā arī aprikožu, medus un kaltētu rīsu aromātu. Masianco vīns ieteicams kā aperitīvs. Ieteicams pie vieglām uzkodām, zivīm, baltās gaļas un fusion virtuves. Pasniegt 8 - 10ºC temperatūrā.
Cena (vienība) : 19.33 € Cena (iepakojumā) : 110.18 € Atlaide (iepakojumam) : 5%