Ghi ir kausēts sviests, ko iegūst ilgstošas un lēnas karsēšanas rezultātā. Tam ir zeltaina krāsa un riekstaina karameļu smarža. Vēsturiski Ghi radies Indijā un to plaši izmanto gan Austrumu, gan Eiropas virtuvē – cepšanai, mērču, saldumu un citu ēdienu pagatavošanā.
Cilvēka uzturā ir nepieciešami gan piesātinātie, gan nepiesātinātie tauki un Ghi sastāvā abi tauku veidi ir nepieciešamajā balansā. Ghi satur dažādus vitamīnus – A, D, E un K. Pagatavots ar Ghi, ēdiens saglabā savas garšas īpašības, jo uzkarsējot to līdz augstākai temperatūrai, tas nemaina krāsu un nerada deguma piegaršu.
Šis Ghi tiek pagatavots no Latvijas dabas veltēm – īpaši atlasīta gotiņu piena. Produkta pagatavošanā ievērotas daudzas nianses, ņemot vērā vēdiskā uztura speciālistu ieteikumus: tas ar labu cilvēku rokām tapis īpašā dienā, īpašā laikā, ar gaišām domām un mīlestību.
Lai nezaudētu savas labākās īpašības, produktu vislabāk glabāt istabas temperatūrā, tumšā un vēsā vietā, bet ne ledusskapī.