Aveņu sīrups Vitamīnu C saturošs sīrups ar patīkamu garšu. Sīrups bagātina ikdienas uzturu ar C vitamīnu.
C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai skrimšļu, kaulu, zobu, smaganu, ādas un asinsvadu darbībai, veicina normālu imūnsistēmas darbību, šūnuaizsardzībupretoksidatīvostresu,normālu nervu sistēmas darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku, nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, uzlabo dzelzs uzsūkšanos. Aveņu labums veselībai
Avenes ir tautā sevišķi populāra sen zināma ogu kultūra, kas vērtīga ar savām ārstnieciskajām īpašībām. Ogas satur organiskās skābes, cukurus, aromātiskās vietas un minerālvielas, C, P, B1, B2, E, PP, K vitamīnus. Ogās ir vidēji daudz C vitamīna (30 –70 mg %), kā arī P –aktīvo vielu (antociāni, leikoantociāni, katehīni, flavoni).
Aveņu ogas satur glikozi un fruktozi; pektīnvielas; ābolskābi, citronskābi un askorbīnskābi; C, B,P, E, A grupu vitamīnus; karotīnu; bioflavonoīdus; miecvielas. Tāpat tajās ir daudz minerālvielu: magnijs, nātrijs, kālijs, kalcijs, fosfors un nedaudz joda.
Kopš senseniem laikiem avenes lieto kā vieglu svīšanas un temperatūru pazeminošu līdzekli. Ārstnieciskās īpašības piemīt ne vien ogām, bet arī aveņu ziediem un lapām. Avenes iesaka lietot pie saaukstēšanās slimībām, zarnu trakta iekaisumiem, aknu slimībām. Sīrupa lietošana
•Trīs ēdamkarotes dienā
•Sīrupu var pievienot ūdenim, tējai vai dzert tīrā veidā
•Ja sīrupu pievienot gāzētam ūdenim tad būs fantastiski garšīgs dzēriens
•Sīrupu var izmantot arī desertu gatavošanai
Royal Berry sīrups "Aveņu":
•Ražots pēc unikālas tehnoloģijas: Izejvielu uzglabāšana saldēta veidā, Auksta sulu spiešanas tehnoloģija, Saudzējoša pasterizācija,Karsta izpilde
•Ražots no Latvijā audzētam ogam
•Nesatur konservantus, krāsvielas
•Sula ir iegūta ar aukstas spiešanas tehnoloģiju
•Saudzējoša pasterizācija kas ļauj maksimāli saglabāt organoleptiskas īpatnības
•Satur 2 xreizes mazāk cukura nekā parastie sīrupi
Cena (vienība) : 3.45 € Cena (iepakojumā) : 19.67 € Atlaide (iepakojumam) : 5%