Bulgura putraimi ir sasmalcināti un speciāli apstrādāti kviešu graudi. Vispirms graudus termiski apstrādā ar ūdeni, pēc tam kaltē, attīra un sasmalcina līdz vajadzīgajam izmēram. Apstrādes laikā vitamīnus putraimi nezaudē.
Tas ir veselīgs, universāls produkts, ko var izmantot gan plovā, gan augļu salātos, gan zupai, gan kā pildījumu pīrādziņiem. Protams, no tā var gatavot sātīgu un gardu biezputru. Izmanto arī garnēšanai, lieliski var kombinēt ar gaļu, īpaši vistas gaļu, un zivīm. Ja tas ir pareizi pagatavots, tad bulguram raksturīga riekstu smarža un viegla konsistence.
Pilnvērtīgu alternatīva rīsam un kuskusam.
Pagatavošana: vāra - 10min
Cena (vienība) : 3.55 € Cena (iepakojumā) : 20.24 € Atlaide (iepakojumam) : 5%