Kad 1870. gadās rūpnieks Teodors Rigerts atvēra pirmo šokolādes ražotni Latvijā, kas vēlāk kļuva par pirmssākumu “Laimai”, viņš vēl nenojauta, ka “Krējuma šokolāde” vēl gadsimtu pēc tās parādīšanās veikalu plauktos, kas notika 20. gs sākumā, būs tik pat iemīļots našķis, kā tolaik. 1926. gads iezīmējas ar diviem būtiskiem notikumiem – tovasar notika V Vispārējie latviešu Dziesmu svētki un Rigerta fabrikā sāka ražot “Krējuma šokoladi”, ko pārdeva 80 g tāfelītes un viena tāfelīte maksāja 0, 60 latus. Krietni vēlāk, 1993. gadā, atgūstot Latvijas valsts Neatkarību, viena “Krējuma šokolādes” tāfelīte maksāja 0,26 latus.
Mūsdienās “Piena šokolāde Krējuma” ir maigākā no “Laimas” šokolādēm un satur 40% kakao un 14% piena.
Cena (vienība) : 1.95 € Cena (iepakojumā) : 25.94 € Atlaide (iepakojumam) : 5%